top of page
Impresszum

Szolgáltató és üzemeltető:

Nógrádi Zsuzsanna e.v. 

3724 Szeged, Vásárhelyi Pál út 3-5

Telefon: 06-70/77-52-501

E-mail: novafog@gmail.com

Adószám: 60696799-1-26

1. Felhasználási feltételek hatálya

Felhasználási feltételek

A jelen, Nógrádi Zsuzsanna e.v. által fenntartott magyar nyelvű honlap („inNovaDent Honlap") ön („Felhasználó” vagy „Ön”) általi bármilyen használata a jelen Felhasználási Feltételek hatálya alá tartozik. At inNovaDent Honlap felhasználásával/felkeresésével Ön korlátozások és/vagy módosítások nélkül elfogadja a jelen Felhasználási Feltételeket, valamint megerősíti, hogy az Ön és az inNovaDent  között esetlegesen létrejött korábbi megállapodások ebben a vonatkozásban érvénytelenek. Ha nem kívánja teljes körűen elfogadni ezeket a feltételeket, akkor kérjük, ne használja ezt a honlapot.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy amennyiben az inNovaDent Honlap elnavigál más honlapra, azon honlapok felhasználására az ott közzétett, az adott honlapra irányadó felhasználási feltételek vonatkoznak, valamint az ott feltüntetett jogszabályok és joghatóság lesznek irányadóak.

2. Az inNovaDent Honlap tartalmához fűződő jogok

Az inNovaDent Honlap és teljes tartalma – különösen, azonban nem kizárólagosan minden szöveg és képi ábrázolás („Tartalom”) – az inNovaDent vagy harmadik személyek (szellemi) tulajdonát képezi; minden jog fenntartva, ha nincs kifejezetten ezzel ellentétes megjegyzés feltüntetve. 

bottom of page