top of page

NovaSmileDesign

"Mosolytervezés Önre szabva!"

"Hollywoodi" mosoly lépésről lépésre

Orvosi munka:

High Dent

Dr. Párkányi László

Kerámia leplezés:

Nógrádi Zsuzsanna

Mosoly és CAD/CAM tervezés:

InNovadent Fogtechnika

NDS-elotte.png

ELŐTTE

Ferfi -kiindulas02.jpg

Orvosi munka:  

Dr. Urbán Andrea

Mosoly és CAD/CAM tervezés:

InNovadent Fogtechnika

NDS-utana.png

UTÁNA

utana04.jpg

Kerámia leplezés:

Nógrádi Zsuzsanna

Szeretné látni még fogászati beavatkozás előtt, hogy milyen lehetőségei vannak egy csak Önre szabott mosoly kialakításában?

Laborunk legújabb szolgáltatása a NovaSmileDesign, mely egy mosolytervező szoftver segítségével képes előre megjeleníteni az Ön egyedi mosolyát.

P Close Up.png
Pros2.jpg

Ha elégedett a tervekkel, akkor lehetősége van arra, hogy ezt a mosolyt, mint egy ideiglenes megoldást kipróbálja.

 

Partnerorvosainkkal együttműködve készül egy lenyomat, ami scannelés után szintén bekerül a programba és a tervezett mosoly egy 3D-s nyomtató segítségével speciális minta formájában is látható és kézzelfogható.

DSC_0951.JPG

Ezzel a megoldással nem csak a sztárok és hírességek,hanem ön is élvezheti a tökéletes mosoly nyújtotta magabiztosságot, környezete elismerését, és mindezt elöre megtervezve, bizonytalanság nélkül, egy jól működő csapatmunka eredményeként.

Az NSD program a szoftver segítségével az Ön egyéni paraméterei alapján megtervezi a legideálisabb megoldást az Ön számára, amely akkor válik véglegessé, amennyiben teljesen elégedett az eredménnyel.

DSC_0728.JPG

A minta segítségével úgynevezett Mock-up (ideiglenes terv) kerül a szájába, és így már a valóságban is megtekintheti egyénre szabott mosoly tervét, ami fájdalommentesen és beavatkozás nélkül történik.

Erről szintén fotó és videó dokumentáció készül ,és ha elnyeri tetszését a megálmodott mosoly, kezdődhet az orvosi munka.

DSC_0737.JPG
no02.jpg

Orvosi munka:  

Dr. Bánrévi Csaba

Mosoly és CAD/CAM tervezés:

InNovadent Fogtechnika

Kerámia leplezés:

Nógrádi Zsuzsanna

bottom of page