TÖRTÉNETÜNK

Laborunk 2011-ben látott napvilágot.
 

A kis számok törvénye kezdetben ránk is vonatkozott. Szerény tervekkel, de összesítve megannyi éves tapasztalatunkat, új útnak indultunk.

Összekovácsolódott maréknyi csapatunk, az emberközpontúság és alkotni vágyás eszméjében, 2011-ben buzgó munkának látott a fogtechnika világában.

Tudásvágyunk és munkánk iránti szeretetünk nem maradt siker nélkül. Kis történetünk mára már  jelentőssé nőtte ki magát.

 

Ami az Ön számára fontos! A legkorszerűbb fogtechnikai gépezetekkel és naprakész tudással állunk rendelkezésére!

 

 
EGY SIKERTÖRTÉNET!
MINŐSÉG ÖNRE SZABVA! NINCS MEGOLDHATATLAN!
TERVEZZÜNK KÖZÖSEN!
610
610
press to zoom
620
620
press to zoom
776
776
press to zoom

A MINŐSÉG FOGALMA LABORUNKBAN

 

Az emberen a hangsúly!

 

A minőségi fogpótlást lehetetlen általánosítani, hisz nincs két azonos mosoly. Napjaink intelligens gépezetei megkönnyítik a fogorvosok és fogtechnikusok közös munkáját, és nem utolsó sorban jelentősen növelik annak minőségét. Azonban az "Ahány ember, annyi féle."-idézet jóll tükrözi az anyatermészet sokoldalúságát. Ez alól fogaink sem kivételek. Ezért mi a NOVADENT-ben meg vagyunk győződve arról, hogy a természetet meghazudtoló fogakat csakis az emberi kéz, és az az mögött álló szakértelem képes megalkotni. 

DIGITÁLIS FOGSZÍNMEGHATÁROZÁS

 

Mosoly Önre szabva! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Orvosainkkal együttműködve, a lehető legjobb eredmények érdekében, laborunkban speciális lámpával és fogszínkulcsok segítségével megállapítjuk a páciens fogszínét. Digitális, nagy felbontású fotókat készítünk, több szemszögből, hogy a lehető legélethűbb pótlást készíthessük el.