top of page

TÖRTÉNETÜNK

Laborunk 2011-ben látott napvilágot.
 

A kis számok törvénye kezdetben ránk is vonatkozott. Szerény tervekkel, de összesítve megannyi éves tapasztalatunkat, új útnak indultunk.

Összekovácsolódott maréknyi csapatunk, az emberközpontúság és alkotni vágyás eszméjében, 2011-ben buzgó munkának látott a fogtechnika világában.

Tudásvágyunk és munkánk iránti szeretetünk nem maradt siker nélkül. Kis történetünk mára már  jelentőssé nőtte ki magát.

 

Ami az Ön számára fontos! A legkorszerűbb fogtechnikai gépezetekkel és naprakész tudással állunk rendelkezésére!

 

 
EGY SIKERTÖRTÉNET!
MINŐSÉG ÖNRE SZABVA! NINCS MEGOLDHATATLAN!
TERVEZZÜNK KÖZÖSEN!

A MINŐSÉG FOGALMA LABORUNKBAN

 

Az emberen a hangsúly!

 

A minőségi fogpótlást lehetetlen általánosítani, hisz nincs két azonos mosoly. Napjaink intelligens gépezetei megkönnyítik a fogorvosok és fogtechnikusok közös munkáját, és nem utolsó sorban jelentősen növelik annak minőségét. Azonban az "Ahány ember, annyi féle."-idézet jóll tükrözi az anyatermészet sokoldalúságát. Ez alól fogaink sem kivételek. Ezért mi a NOVADENT-ben meg vagyunk győződve arról, hogy a természetet meghazudtoló fogakat csakis az emberi kéz, és az az mögött álló szakértelem képes megalkotni. 

DIGITÁLIS FOGSZÍNMEGHATÁROZÁS

 

Mosoly Önre szabva! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Orvosainkkal együttműködve, a lehető legjobb eredmények érdekében, laborunkban speciális lámpával és fogszínkulcsok segítségével megállapítjuk a páciens fogszínét. Digitális, nagy felbontású fotókat készítünk, több szemszögből, hogy a lehető legélethűbb pótlást készíthessük el. 

bottom of page